Tanıtım
Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalında fizik öğretimine yönelik materyal geliştirme ve uyarlama, sınav hazırlama ve değerlendirme; öğrenci gereksinim ve beklentilerini dikkate alarak ders izlencesi tasarlama ve özellikle fizik öğretmeni yetiştirme gibi konularla ilgili bilgi ve beceriler kazandırılmaktadır.
Üniversitemizin 2021 Yılı Mezuniyet Töreni Hk.

Hem 2021 mezunlarımızı hem de geçtiğimiz yıl uğurlayamadığımız 2020 mezunlarımızı yüz yüze gerçekleştireceğimiz törenler ile uğurluyoruz.

Fakültemizin mezuniyet töreni 15 Eylül 2021 Çarşamba günü 17.00-20.00 saatlari arasında Açık Hava Tiyatrosunda (Beytepe) gerçekleştirilecektir. (Mezuniyet tören takvimi için tıklayınız. )

Bu yıl gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenlerine, Covid-19 aşı programına dahil olan ve ikinci doz aşısını en az 15 gün önce yaptırmış ya da en çok 48 saat öncesine ait PCR negatif testini beyan edebilen mezunlarımız ile aynı şartlara sahip en fazla 2 (iki) yakını katılabilecektir. Tören alanına girişte kontrolleri yapılacaktır. Tören; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir.

Törene katılamayan mezunlarımız ve yakınları için mezuniyet törenleri, Hacettepe Kurumsal Youtube Kanalımızdan canlı yayınlanacaktır.