Etkinlikler

26.05.2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Sevim Bezen koordinatörlüğü ile ''Topluma Hizmet Uygulamaları'' dersi kapsamında Fizik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerimiz üniversitemizin Fizik Topluluğu iş birliği ile ''LÖSEV Bilim Şenliği'' etkinliğinde yer almışlardır. Öğrencilerimiz ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için çeşitli fizik deneyi uygulamaları gerçekleştirmişlerdir. Bizleri misafir eden LSV Eğitim Kurumu'na çok teşekkür ederiz. (Fotoğraflar için tıklayınız.)

ÜNİ 101 - Üniversite Yaşamına Giriş dersi kapsamında düzenlenen "Bölüm Tanıtımları" etkinliği Ana Bilim Dalımız öğretim üye ve elemanları ile programımıza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin katılımıyla 29 Eylül 2022 tarihinde Eğitim Fakültesi B-Blok B-2 (2. Kat) dersliğinde gerçekleştirilmiştir. (Fotoğraflar için tıklayınız.)

ÜNİ 101 - Üniversite Yaşamına Giriş dersi kapsamında düzenlenen "Bölüm Tanıtımları" etkinliği Ana Bilim Dalımız öğretim üye ve elemanları ile programımıza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin katılımıyla 22 Eylül 2021 tarihinde Eğitim Fakültesi B-Blok B-2 (2. Kat) dersliğinde gerçekleştirilmiştir. (Fotoğraflar için tıklayınız.)

Üniversitemizin 2021 Yılı Tanıtım Günleri 02.08.2021 tarihinde pandemi nedeniyle Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilmiştir. (Fotoğraflar için tıklayınız.)

ÜNİ 101 "Üniversite Yaşamına Giriş" dersi kapsamında yapılan "Bölüm Tanıtımları" etkinliği Ana Bilim Dalımız öğretim üye ve elemanları ile programımıza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin katılımıyla 3 Ekim 2019 Perşembe günü Eğitim Fakültesi B Blok B-2 Nolu derslikte gerçekleştirilmiştir. (Fotoğraflar için tıklayınız.)