2021 ve 2020 Yılı Mezunlarımızın Dikkatine!

Fakültemizin mezuniyet töreni 15 Eylül 2021 Çarşamba günü 17.00-20.00 saatleri arasında Açık Hava Tiyatrosunda (Beytepe) gerçekleştirilecektir. (Mezuniyet tören takvimi için tıklayınız.)

Törene katılamayan mezunlarımız ve yakınları için mezuniyet törenleri, Hacettepe Kurumsal Youtube Kanalımızdan canlı yayınlanacaktır.

Bu yıl gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenlerine, Covid-19 aşı programına dahil olan ve ikinci doz aşısını en az 15 gün önce yaptırmış ya da en çok 48 saat öncesine ait PCR negatif testini beyan edebilen mezunlarımız ile aynı şartlara sahip en fazla 2 (iki) yakını katılabilecektir. Tören alanına girişte kontrolleri yapılacaktır. Tören; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet törenine katılacak mezunlarımızın katılım durumlarını 8 Eylül 2021 tarihine kadar lisans danışmanlarına bildirmeleri gerekmektedir.

Mezunlarımızın tören günü saat 14.00’te yapılacak tören provasına katılmaları ve saat: 16.00’da da tören alanında bulunmaları gerekmektedir.

Cübbe ve kep kiralamak isteyen mezunlarımız aşağıdaki hesaba kiralama bedeli olarak 70 TL yatırmaları gerekmektedir. Kiralama bedeli yatırılırken dekont açıklamasında ad, soyad ve “cübbe-kep kiralama bedeli” bilgileri bulunmalıdır.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Halk Bankası Hacettepe Ankara Şubesi

IBAN: TR11 0001 2001 5410 0006 0003 76

Mezunlarımız kiraladıkları cübbe ve keplerini tören günü 11.30-12.30 saatleri arasında Arş. Gör. Serkan Ekinci’den teslim alabilecekler ve aynı gün tören bitiminde teslim edebileceklerdir. Cübbelerin teslimi sonrasında cübbe-kep kiralama bedeli banka yoluyla mezunlarımıza iade edilecektir.

Önemli not: Cübbe ve keplerin tören gününe temin edilmesi amacıyla mezunlarımızın kiralama taleplerini en geç 13 Eylül 2021 tarihine kadar e-posta yoluyla Arş. Gör. Serkan Ekinci'ye bildirmeleri gerekmektedir. (e-posta: serkanekinci@hacettepe.edu.tr)